Informatii livrare

Livrarea produselor se poate face in termen de cateva ore, daca adresa de livrare se afla in Oradea, iar pentru restul tarii intr-un interval de doua si maxim 14 de zile, din momentul in care s-au stabilit toate detaliile comenzii (modalitate de plata, termen delivrare, stocuri, preturi). In cazul in care produsul nu exista pe stoc, clientul va fi informat telefonic, sau prin e-mail.

remedica.ro  nu poate garanta ca informatiile de pe site sunt actualizate in orice moment al zilei, sau ca fotografiile prezentate reflecta exact produsul, ele fiind pur informative.

Livrarea coletelor se face prin firma de curierat rapid (Fan Courier sau alta firma agreata de cumparator) sau prin Posta Romana. Timpul mediu de livrare pentru coletele trimise prin posta romana este de 3-4 zile lucratoare, si cumparatorul va trebui sa ridice coletul personal de la oficiul postal pe raza caruia este arondat. Pentru coletele trimise prin curierat rapid, timpul mediu de livrare este de 24h pentru orasele principale din tara si 36h pentru celelalte orase, iar livrarea se va face la sediul clientului.

Pentru comenzi cu adresa de livrare in orasul Oradea , va rugam sunati la sediu, pentru a ne informa despre produsele dorite, iar livrarea va fi facuta in cursul aceleasi zile.

Pentru livrarile prin Fan Courier,costul este de 21,00 lei (TVA inclus) pentru primul Kg. In cazul in care coletul depaseste 1kg, pentru fiecare kg in plus se va adauga 1 leu la costul transportului. Astfel, de exemplu, pentru un colet ce cantareste 4 kg, costul va fi 25 lei. Marfa se achita ramburs, iar costul transportului include taxa de rambursul.

Toate produsele sunt insotite de factura.

In anumite situatii produsele pot fi returnate, cu conditia integritatii acestora (lipsa zgarieturi, crapaturi, rupturi sau orice alte defecte fizice), a integritatii si prezentei tuturor ambalajelor, integritatii si prezentei tuturor accesoriilor, dar nu mai tarziu de 10 zile de la data facturii. Nu se pot returna consumabile cu ambalajul desfacut. Magazinul on-line isi rezerva dreptul de a percepe o taxa de utilizare sau / si de procesare administrativa din valoarea produsului.

Un operator va va suna sa confirme fiecare comanda, cu aceasta ocazie fiind stabilite modalitatea de livrare, durata livrarii, etc.

PROTECTIA CONSUMATORILOR - ANPC:  http://www.anpc.gov.ro

 Va multumim,

Echipa remedica.ro


text_heading

Locația noastră

str. Nicolae Jiga, nr. 50, Oradea

0259436731

0259436731