Politica de confidentialitate

Politica de confidenţialitate descrie informaţiile pe care le colectăm de la dumneavoastră, modul în care sunt ele folosite şi informaţii despre securitatea datelor în cadrul remedica.ro.

Datele cu caracter personal furnizate de D-voastră consta in : informaţiile referitoare la o persoanã fizicã sau juridică identificatã sau identificabilã, de asemenea informaţiile cu caracter personal sunt numele, adresa, codul numeric personal, numãrul de telefon, sex, vârsta, orice informaţie privind folosirea produselor şi serviciilor REMED SRL, cât şi orice informaţie furnizatã de D-voastră care este prelucratã si introdusã în baza noastrã de date.

 Cum este folosită informaţia pe care o colectăm de la D-voastră?

Informaţia este folosită doar în scopul personalizării serviciilor oferite dvs. si a verificării identităţii dvs. în vederea executării eventualelor contracte între dvs. şi societatea noastră. Informaţia colectată din raportul de trafic al serverului remedica.ro - acest tip de informaţie ne ajută să identificăm care secţiuni ale siteurilor noastre sunt secţiuni de interes pentru utilizatori. Cand vizitaţi site-ul nostru ,adresa dumneavoastra de IP este înregistrată, de asemenea şi durata şi paginile vizitate. Aceste informaţii se colectează pentru a putea mai bine sa identificăm cerinţele dumneavoastră. Dacă vă trimitem un email, un marker va fi inserat pentru a vedea daca mailul a fost citit sau nu.

 Cum protejăm informaţia colectată de la D-voastră?

Vom folosi informaţiile personale în următoarele scopuri:

*Pentru plăti şi suport.

* Pentru a vă anunţa despre ofertele şi promoţiile noaste.

* Pentru a îmbunătăţi departamentul de marketing .

Nu vom furniza informaţiile D-voastră personale decât în următoarele situaţii:

* La cererea autorităţilor competente în cazul unei anchete legale;

* In caz de abuz sau în cazul disputelor financiare;

* Procesatorilor de carduri de credit/debit cu care avem implementata o politică de confidenţialitate.

Remedica.ro nu oferă informaţia colectată unor terţi fara consimţământul dvs. expres şi prealabil. Orice statistică privind traficul utilizatorilor noştri, pe care o vom oferi catre terţi, este furnizată doar ca ansamblu de date şi nu include nicio informaţie identificabilă personal despre nici un utilizator individual. Accesul dvs. la anumite servicii şi informaţii din cadrul site-ului se va face pe baza unei parole. Vă rugăm să nu dezvăluiţi nimănui aceasta parolă.


NU TRANSFERĂM SAU DIVULGĂM INFORMAŢII PERSONALE ÎN SCOPURI DE MARKETING!

Vă mulţumim,

Echipa Remedica.ro

text_heading

Locația noastră

str. Nicolae Jiga, nr. 50, Oradea

0259436731

0259436731