Termeni si conditii

www.remedica.ro este magazinul online oficial al firmei Remed SRL. Drepturile de autor asupra întregului conţinut al acestui website sunt proprietatea Remed SRL. Dacã nu sunteţi de acord cu condiţiile de utilizare ale acestui website si a datelor cu caracter personal de cãtre Remed SRL , nu mai utilizaţi acest website.

 Site-ul, serviciile şi conţinutul www.remedica.ro vă sunt oferite condiţionat de acceptarea dvs fără nici o modificare a condiţiilor din prezentul acord. Remed SRL poate revizui acest document oricând, prin actualizarea acestei pagini. Remed SRL îşi rezervă dreptul de a suspenda, modifica, adăuga sau şterge în orice moment porţiuni ale conţinutului sau de a restricţiona accesul utilizatorilor la o parte sau la întregul său conţinut.

 Conţinutul şi designul remedica.ro, precum şi orice alt material având legătura cu www.remedica.ro aparţin firmei Remed SRL şi sunt protejate de legislaţia privind proprietatea intelectuală. Nu puteţi utiliza, reproduce sau permite nimănui să utilizeze sau să reproducă materialele remedica.ro fără a deţine o permisiune scrisă din partea firmei Remed SRL.

 Deşi constant face eforturi în vederea asigurării calităţii şi corectitudinii informaţiei publicate în site, Remed SRL nu poate garanta, expres sau implicit, in privinţa conţinutului său, a site-ului www.remedica.ro, a software-ului www.remedica.ro ori a produselor şi serviciilor aparute sub sigla remedica.ro.  Remedica.ro nu işi asumă răspunderea, în nici o situaţie, pentru nici o daună, pricinuită direct sau indirect, pentru nici o lipsă de profit directă sau indirectă suferite ca urmare a utilizării sau a întreruperii utilizării ori a lipsei regularitaţii informaţiilor şi serviciilor furnizate de site.

 

Aceste conditii constituie în întregime un acord încheiat între dumneavoastră şi Remed SRL în privinţa utilizării site-ului remedica.ro.

 Vă mulţumim,

 Echipa remedica.ro

text_heading

Locația noastră

str. Nicolae Jiga, nr. 50, Oradea

0259436731

0259436731